Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2004 11:11

Μικρή πτώση στη Σοφοκλέους

ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ 0,11%, στις 2.324,8 μονάδες, άνοιξε σήμερα ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου, ο οποίος αυτή την ώρα (11:09) βρίσκεται στις 2.324,69 μονάδες μειωμένος κατά 0,12%.

Ο τζίρος έχει διαμορφωθεί στα 3,62 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πακέτα.

Η μετοχή του ΟΤΕ σημειώνει άνοδο κατά 0,55%. H Goldman Sachs προχώρησε στην αναβάθμιση της αξιολόγησής της για τη μετοχή του Οργανισμού σε “in-line” από “underperform”, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

«Δεν αναμένουμε κάποια συγκεκριμένη κίνηση της αγοράς προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, καθώς η ύπαρξη σημαντικών εταιρικών νέων παραμένει περιορισμένη. Η συνέχεια των σταθεροποιητικών τάσεων παραμένει το πιο πιθανό σενάριο», σύμφωνα με τη Marfin Hellenic.

«Τάσεις συσσώρευσης επικράτησαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου παρά την άνοδο των τραπεζικών µετοχών και του ΟΤΕ. Θεωρούµε πιθανή σήµερα τη διατήρηση των τάσεων αυτών µε δεδοµένη την απουσία σηµαντικών εταιρικών νέων και το κλείσιµο της Wall Street ουσιαστικά στα ίδια επίπεδα µε την προηγούµενη συνεδρίαση», αναφέρει στο πρωινό της σχόλιο η Aspis Bank.