Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2004 14:13

Νέα συνεργασία της ΒΕΤΑΝΕΤ στη Βουλγαρία

ΣΥΜΦΩΝΙΑ αποκλειστικής συνεργασίας με τη βουλγαρική εταιρεία κατασκευών Story Consult, με έδρα την πόλη Sliven, υπέγραψε η BETANET στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το αντικείμενο της συνεργασίας είναι κυρίως τα έργα προκατασκευών σε συνδυασμό και με άλλα εξειδικευμένα και λοιπά έργα σε όλη τη Βουλγαρία. Τα προαναφερθέντα έργα αφορούν κυρίως νέες επενδύσεις στη Βουλγαρία τόσο ευρωπαϊκών εταιρειών όσο και επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων.

Εξάλλου, εγκαινιάσθηκαν σήμερα από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, παρουσία εκπροσώπων των Δημοτικών Αρχών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εγκαταστάσεις του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης. Το έργο, αξίας περίπου 1,2 εκατ. ευρώ, κατασκευάσθηκε εξ ολοκλήρου από την ΒΕΤΑΝΕΤ, έχει φέροντα οργανισμό που αποτελείται από προκατασκευασμένα στοιχεία σκυροδέματος υψηλής αντοχής τα οποία παρήχθησαν στα δύο εργοστάσια της εταιρείας στο Σχηματάρι και στην Κομοτηνή για λόγους επιτάχυνσης του έργου, που ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ τεσσάρων μηνών.