Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2004 16:54

Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ Α.Β.Ε.Ε.Δ.Ε.Σ.

Α/ Β’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 21/10/2004, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, στα επί της οδού Κρέοντος 25, Αθήνα, γραφεία της έδρας της εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής με δικαίωμα ψήφου μετοχής καθώς και προνομιούχου χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχής της Εταιρείας, με συνένωση μετοχών (reverse split) και ανάλογη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του καταστατικού της Εταιρείας. 2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας προς συμψηφισμό ζημιών της με μείωση της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής με δικαίωμα ψήφου καθώς και προνομιούχου χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχής, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του καταστατικού της Εταιρείας. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών καθώς και νέων προνομιούχων χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχών, με τιμή έκδοσης η οποία θα μπορεί να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο. 4. Έγκριση της μερικής αλλαγής στη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, που αποφασίστηκε με την από 10.07.2001 απόφαση των μετόχων αυτής και της σχετικής Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τον ν. 3016/2003 και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 5. Έκδοση από την Εταιρεία κοινού ομολογιακού δανείου με ιδιωτική τοποθέτηση και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης αυτού. 6. Ορισμός συνήθους απαρτίας και πλειοψηφίας (άρθρα 29 παρ. 1 και 2 και 31 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920) για τη λήψη απόφασης από τη Γενική Συνέλευση για την έκδοση απλού ή ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου και ορισμός και του Διοικητικού Συμβουλίου ως αρμόδιου οργάνου για την έκδοση ομολογιακών δανείων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003 και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 14 παρ. 2 και 22 παρ. 2 του Καταστατικού της Εταιρείας. 7. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας με την ενσωμάτωση των ανωτέρω τροποποιήσεων. 8. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

Β/ Β’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, την 21/10/2004, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00, στα επί της οδού Κρέοντος 25, Αθήνα, γραφεία της έδρας της εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής με δικαίωμα ψήφου μετοχής καθώς και προνομιούχου χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχής της Εταιρείας, με συνένωση μετοχών (reverse split) και ανάλογη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του καταστατικού της Εταιρείας. 2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας προς συμψηφισμό ζημιών της με μείωση της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής με δικαίωμα ψήφου καθώς και προνομιούχου χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχής, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του καταστατικού της Εταιρείας. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών καθώς και νέων προνομιούχων χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχών, με τιμή έκδοσης η οποία θα μπορεί να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο. 4. Έγκριση της μερικής αλλαγής στη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, που αποφασίστηκε με την από 10.07.2001 απόφαση των μετόχων αυτής και της σχετικής Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τον ν. 3016/2003 και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 5. Έκδοση από την Εταιρεία κοινού ομολογιακού δανείου με ιδιωτική τοποθέτηση και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης αυτού. 6. Ορισμός συνήθους απαρτίας και πλειοψηφίας (άρθρα 29 παρ. 1 και 2 και 31 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920) για τη λήψη απόφασης από τη Γενική Συνέλευση για την έκδοση απλού ή ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου και ορισμός και του Διοικητικού Συμβουλίου ως αρμόδιου οργάνου για την έκδοση ομολογιακών δανείων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003 και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 14 παρ. 2 και 22 παρ. 2 του Καταστατικού της Εταιρείας. 7. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας με την ενσωμάτωση των ανωτέρω τροποποιήσεων. 8. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 25/10/2004, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Λατζιμά της πρώην Κοινότητας Πρίνου του Δήμου Αρκαδίου, του νομού Ρεθύμνης Κρήτης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με α) κεφαλαιοποίηση μέρους της διαφοράς από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και β) κεφαλαιοποίηση μέρους του υπολοίπου των κερδών εις νέο, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. 4. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης για την υπογραφή και επικύρωση του Πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης.