Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2004 17:33

Γερμανός - Βραβείο «Διεθνούς Ανταγωνιστικότητας» στη φετινή InfoCom

Δυναμικό παρόν έδωσε το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός ως χορηγός στο 6ο Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής InfoCom, με τίτλο «Οι υπηρεσίες αλλάζουν την αγορά», το οποίο διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το περιοδικό «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες».

Το συνέδριο πλαισίωσαν τα «Mobile & Telecom Awards» που πραγματοποιούνται για πέμπτη συνεχή χρονιά. Στα φετινά «Mobile & Telecom Awards» το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, απέσπασε το βραβείο «Διεθνούς Ανταγωνιστικότητας», το οποίο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Γερμανός, Γιάννης Καραγιάννης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα καταστήματα Γερμανός, παρουσίασαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, την εφαρμογή «Flagship», ενισχυμένη με τις νέες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται από το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, φέτος, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά την εφαρμογή «Flagship» ενισχυμένη με υπηρεσίες 3G, με ψηφιακή τεχνολογία αλλά και με το σύνολο των G-Easy tools (G-Easy Catalogue, Easy Phone, Easy Program).