Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2004 15:43

Στη Ρόδο ο διοικητής της Εθνικής

Τη Ρόδο επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος και διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου ο οποίος συναντήθηκε με 60 επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νησιού και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν.

«Η ήδη ανεπτυγμένη Ρόδος έχει τις δυνατότητες να αναπτυχθεί πολύ περισσότερο, με τις προσπάθειες όλων μας. Με περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών, θα δημιουργηθούν ευνοϊκότερες συνθήκες και θα ενισχυθούν οι προϋποθέσεις επιχειρηματικής, αλλά και περαιτέρω τουριστικής, ποιοτικής ανάπτυξης. Η Εθνική Τράπεζα, και τα στελέχη της, με την πολύχρονη εμπειρία τους, είναι και θα παραμείνουν αρωγοί στις προσπάθειές σας για περαιτέρω ανάπτυξη και μεγέθυνση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο διοικητής της Εθνικής.

«Θεωρώ βέβαιο ότι η διαφήμιση από την άριστη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας, θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία, γενικότερα, και ειδικότερα τον τουρισμό, που συνεισφέρει στη χώρα μας 15% του ΑΕΠ», πρόσθεσε.

Ο κ. Αράπογλου είπε επίσης ότι η παρουσία της Εθνικής στη Ρόδο και γενικότερα, στα Δωδεκάνησα, θα ενταθεί και στα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, αιχμή του δόρατος για την Εθνική Τράπεζα την εποχή αυτή.