Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2004 17:39

Η Microsoft Ελλάς στην Comdex Greece 2004

Στην Comdex Greece 2004, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 7 Νοεμβρίου 2004 στο νέο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα, συμμετέχει η Microsoft Ελλάς.

Στο περίπτερο Β10 θα παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογίες της εστιάζοντας στο ευρύ κοινό. Μέσα στο χώρο του περιπτέρου θα γίνουν πρωτότυπες παρουσιάσεις Multimedia, ενώ θα διανεμηθεί το Microsoft Windows XP Service Pack 2 καθώς και πολλά δώρα-εκπλήξεις στους επισκέπτες.

Ακόμη, στο πλαίσιο της έκθεσης η εταιρεία θα πραγματοποιήσει μεγάλη ημερίδα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου με θέμα: «Λύσεις για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις». Κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν τεχνικές παρουσιάσεις για Mobile επιχειρηματικές λύσεις καθώς και επιτυχημένες επιχειρηματικές εφαρμογές του Microsoft Business Solutions-Navision.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τη νέα έκδοση των Windows XP Media Center. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το Windows XP Media Center εμπλουτίζει και επεκτείνει τις τεχνολογίες των Windows XP. Λειτουργεί ως υπερσύνολο των Windows XP και προσφέρει τη δύναμη και τη σταθερότητα του συγκεκριμένου λειτουργικού στις παραδοσιακές εφαρμογές και δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, προσθέτει μία καινούργια εμπειρία, την ενοποίηση της ψηφιακής ψυχαγωγίας, μετατρέποντας τον υπολογιστή σε ζωντανό ψυχαγωγικό μέσο το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποικιλία ψηφιακών εμπειριών ζωντανή τηλεόραση, ψηφιακό video και εγγραφή ταινιών (personal video recording), ψηφιακή μουσική, DVD και φωτογραφίες. Κι’ όλα αυτά με την απλή χρήση ενός τηλεκοντρόλ.