Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2004 12:12

Ημερίδα με θέμα: «Η ποιότητα στα συνεδριακά κέντρα»

Ημερίδα με θέμα «Η ποιότητα στα συνεδριακά κέντρα» διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, θυγατρική του Ομίλου της Εθνικής, σε συνεργασία με την HELEXPO στο πλαίσιο της έκθεσης ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση που συντονίζεται από το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εθνικής μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LEONARDO DA VINCI, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Νοεμβρίου 2004 στο κτίριο: «ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ», περίπτερο 8- και ώρα 13:00-15:30.

Βασικοί ομιλητές θα είναι:

· Οι κ.κ. Hans Rissmann, Γενικός Διευθυντής και Geoff Fenlon, Συντονιστής Ποιότητας του EDINBURGH INTERNATIONAL CONFERENCE CENTRE- διεθνές πρότυπο συνεδριακό Κέντρο που λειτουργεί με βάση 7 διαφορετικά πρότυπα ποιότητας- οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα που απορρέουν για τους πελάτες, την επιχείρηση και τον τουρισμό, από τη λειτουργία των συνεδριακών Κέντρων με βάση πρότυπα ποιότητας.

· Ο κ. G. Lamp, Γενικός Διευθυντής του INNSBRUCK CONGRESS & MESSE- το οποίο λειτουργεί με βάση το ISO 9001- θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα από το συνδυασμό συνεδρίων και εκθέσεων.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα γίνουν επίσης παρουσιάσεις από τα υπόλοιπα μέλη του διακρατικού δικτύου σε σχέση με τις προσπάθειες που γίνονται στη Χώρα μας στο θέμα της ποιότητας. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από τους:

· Κα Ναυσικά Λουϊζίδου, συντονίστρια του προγράμματος, στέλεχος του «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε».

· Κ. Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, Γενικό Διευθυντή της «HELEXPO».

· Κα Ρούλα Γκρέϋ, Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing του «ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΑΘΗΝΑΪΣ».

· Κα Έλσα Ξανθοπούλου, Διευθύντρια Πωλήσεων του «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ» στην ΚΩ.

· Κα Λύντια Μαστρονικολή, Γενική Διευθύντρια του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ» (ΣΕΠΟΣ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη με την επίδειξη της πρόσκλησης.