Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2004 11:25

Γερμανός: Νέος τρόπος παρουσίασης των παρόχων κινητής τηλεφωνίας

Ένα νέο πρωτοποριακό τρόπο παρουσίασης των υπηρεσιών των παρόχων κινητής τηλεφωνίας, COSMOTE, TIM και VODAFONE, εγκαινίασε πρόσφατα το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι τρεις πάροχοι κινητής τηλεφωνίας έχουν αποκτήσει τη «δική τους ξεχωριστή γωνιά» μέσα στα One Stop Shops του Δικτύου Καταστημάτων. Στόχος είναι να ενισχυθεί το αίσθημα αμεσότητας του κάθε πελάτη-επισκέπτη με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που πρόκειται να επιλέξει, αλλά και η διευκόλυνση της ζωντανής επίδειξης υπηρεσιών και συσκευών. Οι πωλητές του Δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν μέσα από ζωντανή επίδειξη των υπηρεσιών να λύσουν κάθε απορία των καταναλωτών.

Διανύοντας 24 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός διαθέτει περισσότερα από 830 καταστήματα σε επτά χώρες (Κύπρο, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Πολωνία, Ουκρανία και Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) και αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό Δίκτυο Καταστημάτων Προϊόντων και Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη.