Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2004 19:29

Αδυναμία της Δάριγκ να εκδώσει λογιστικές καταστάσεις

Η εταιρεία Ο. Δάριγκ & ΣΙΑ Α.Β.Ν.Ε. δεν έχει μέχρι σήμερα αποστείλει στο ΧΑ τη μητρική και ενοποιημένη λογιστική κατάσταση της 30.09.2004, συνοδευόμενη από το πιστοποιητικό ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή, αναφέρεται σε ανακοίνωση των χρηματιστηριακών αρχών, στην οποία προστίθεται «κατόπιν έρευνας του Χ.Α., δεν έχει καταστεί δυνατό να διαπιστωθεί αν οι προαναφερόμενες λογιστικές καταστάσεις έχουν δημοσιευθεί στον Τύπο και σε ποια ημερομηνία.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία δεν έχει απαντήσει σε σχετική επιστολή του Χρηματιστηρίου που απεστάλη την Τετάρτη 1/12/04, όσον αφορά τους λόγους καθυστέρησης υποβολής των λογιστικών καταστάσεων της 30.9.2004, το χρόνο και το μέσο δημοσίευσης τους, καθώς και εάν έχει δοθεί σχετική παράταση για τη δημοσίευσή τους από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς».

Ωστόσο, απόψε η εισηγμένη με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

«Σχετικά με το θέμα της μη δημοσίευσης των λογιστικών καταστάσεων του 9μήνου 2004, σας γνωρίζουμε ότι η εν λόγω μη δημοσίευση οφείλεται στην αδυναμία της εταιρείας να εκδώσει τις εν λόγω οικονομικές καταστάσεις λόγω επίσχεσης εργασίας από τους εργαζόμενούς της, η οποία έχει ήδη ανακοινωθεί στο επενδυτικό κοινό. Η εταιρεία δεν έχει υποβάλλει σχετικό αίτημα παράτασης δημοσίευσης, ενώ η δημοσίευση των λογιστικών καταστάσεων θα λάβει χώρα το ταχύτερο δυνατό αφού επανέλθουν οι απαραίτητοι εργαζόμενοι στις θέσεις τους».