Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2004 15:36

Ο κ. Κώτσαλος νέος διευθύνων σύμβουλος της Interamerican

H Interamerican ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση του κ. Μίνου Μωυσή, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, για προσωπικούς λόγους. Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Κώτσαλος.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κώτσαλος κατέχει παράλληλα τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος ξεκίνησε την καριέρα του το 1976 από τη INTERAMERICAN, συνέχισε ως Διευθυντής της GENERALI και κατά τα τελευταία 10 χρόνια διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας «ΦΟΙΝΙΞ METROLIFE ΕΜΠΟΡΙΚΗ».

Ο Πρόεδρος της INTERAMERICAN κ. Δημήτρης Κοντομηνάς ευχαρίστησε τον κ. Μίνο Μωυσή για την επί 17 χρόνια προσφορά και συμβολή του στην πρόοδο και ανάπτυξη της Εταιρίας, δηλώνοντας τα εξής:

«Ο κ. Μωυσής υπήρξε πάντα εξαιρετικός επαγγελματίας, αφοσιωμένος στην προσπάθεια για την εξέλιξη της INTERAMERICAN. Κατά τα τελευταία χρόνια, από την ηγετική θέση που κατείχε, ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες για τα αποτελέσματα της Εταιρίας και τη στρατηγική ανάπτυξή της. Πολλές από αυτές τις πρωτοβουλίες αποδίδουν και άλλες ευρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και εφαρμογής τους. Του εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο, σε κάθε βήμα του».

Με τη σειρά του, ο κ. Μωυσής ευχαρίστησε τον κ. Κοντομηνά και το ανθρώπινο δυναμικό της INTERAMERICAN, για όλες τις καλές στιγμές, τονίζοντας ότι «αυτές οι στιγμές ήταν οι περισσότερες» και ότι «η Εταιρία έχει τεράστιες δυνάμεις στο εσωτερικό της, γι’ αυτό και της ανήκει το μέλλον».