Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2003 15:31

Συνεργασία της ΑΛΟΥΜΥΛ Μυλωνάς με την πολυεθνική Gretsch-Unitas

Στην υπογραφή συμφωνίας με την πολυεθνική εταιρεία γερμανικών συμφερόντων Gretsch-Unitas Gmbh, γνωστή ως "G U", προχώρησε η AΛΟΥΜΥΛ Μυλωνάς Βιομηχανία Αλουμινίου Α.Ε.

Συγκεκριμένα, η G U παραχωρεί την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην ΑΛΟΥΜΥΛ για χώρες της Μέσης Ανατολής και τα Βαλκάνια. Παράλληλα, η ΑΛΟΥΜΥΛ αναλαμβάνει τη διάθεση των προϊόντων της G U σε όλες τις χώρες της Ευρώπης στις οποίες δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, αλλά και σε χώρες του Αραβικού κόσμου, στις οποίες η ΑΛΟΥΜΥΛ θα αποτελεί τον κύριο διανομέα (master dealer). Η συμφωνία θα εκτελείται μέσω της θυγατρικής "G U Hellas".

H διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ εκτιμά ότι η νέα αυτή στρατηγική συνεργασία, θα διευρύνει σημαντικά τον κύκλο πωλήσεων της εταιρείας, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην ευρωπαϊκή και ασιατική αγορά.

Η G U, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΑΛΟΥΜΥΛ, αποτελεί έναν εκ των σημαντικότερων ομίλων παγκοσμίως στο πεδίο της, κατασκευάζει εξαρτήματα για ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου, εξαρτήματα πλαστικών κουφωμάτων (PVC) και ηλεκτρονικά συστήματα λειτουργικής διαχείρισης κτιρίων.