Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2003 17:02

ΧΑ - Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 03/03/2003, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο «Αμαλία›, Λεωφόρος Αμαλίας 10, Σύνταγμα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συγχώνευση της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. με την Α.Ε.Ε.Χ. «Επενδύσεις Εργασίας Ανώνυμος Εταιρεία› με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη και έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών και ταυτόχρονη αύξησή του λόγω της συγχωνεύσεως, με παράλληλη μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού, συνεπεία των ανωτέρω μεταβολών του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας της μετοχής. 3. Ανακοινώσεις.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 03/03/2003, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδος (8ος όροφος), Ακαδημίας 7, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συγχώνευση της Τράπεζας «ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS AE› με την ΑΕΕΧ «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ε.› με απορρόφηση της δεύτερης από τη πρώτη και έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 04/03/2003, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00, στην έδρα της εταιρίας, επί της οδού Αγ. Παρασκευής 40, στον Δήμο Περιστερίου Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός της ιδιότητας κάθε μέλους του ως εκτελεστικού, μη εκτελεστικού και ανεξάρτητου μη εκτελεστικού.

NEW MILLENNIUM INVESTMENTS Α.Ε.Ε.Χ.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 05/03/2003, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott αίθουσα ?Ρόδος?, επί της Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της (2ης) δεύτερης εταιρικής χρήσης, που έληξε την 31-12-2002 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της δεύτερης (2ης) εταιρικής χρήσης. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την τρίτη (3η) εταιρική χρήση και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σε συμμόρφωση με τον ν. 3016/2002 σχετικά με την εταιρική διακυβέρνηση. 5. Διάφορες ανακοινώσεις.