Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 14:05

BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε. : Ανανέωση ειδικής διαπράγματευσης επί των μετοχών της

Η Εταιρεία BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι,το Δ.Σ του Χρηματιστηρίου,με σχετικήαπόφαση του,η οποία ελήφθη κατά την συνεδρίασης του στης 31/7/2013,ενέκρινε την  ανανέωση από το Μέλος του Χ.Α MERIT ΧΑΕΠΕΥ της  ιδιότητας του ...

Η Εταιρεία BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι,το Δ.Σ του Χρηματιστηρίου,με σχετικήαπόφαση του,η οποία ελήφθη κατά την συνεδρίασης του στης 31/7/2013,ενέκρινε την  ανανέωση από το Μέλος του Χ.Α MERIT ΧΑΕΠΕΥ της  ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εταιρείας  και από τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών της  4/08/2013 κι εφεξής θα συνεχίσει την Ειδική Διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών αυτών. Η Εταιρεία έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την εταιρεία «MERIT ΧΑΕΠΕΥ » με τους εξής βασικούς όρους :

 

  1. Η MERIT ΧΑΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας . Για την υπηρεσία αυτή η εταιρεία θα καταβάλει αμοιβή στην MERIT ΧΑΕΠΕΥ . 
  2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω Εταιρεία έχει διάρκεια ενός (1) έτους.