Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 17:32

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ : Οικονομικό Ημερολόγιο (ενημερωμένο για την επιστροφή κεφαλαί

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, προσδιόρισε τις ημερομηνίες αποκοπής και πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου που είχε αποφασίσει η Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων στις ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, προσδιόρισε τις ημερομηνίες αποκοπής και πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου που είχε αποφασίσει η Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 11/6/2013.

Μετά τον καθορισμό των ανωτέρω ημερομηνιών, το οικονομικό ημερολόγιο για το υπόλοιπο του οικονομικού έτους διαμορφώνεται ως εξής:

  •                Δικαιούχοι επιστροφής κεφαλαίου – record date:      Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η ημερομηνία αποκοπής (Τετάρτη 25/9/2013) είναι μετά από την λήξη, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, των ακόλουθων Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (ΣΜΕ) που διαπραγματεύονται στην αγορά Παραγώγων: ΣΜΕ με υποκείμενο τίτλο τη μετοχή της ΕΧΑΕ.

  •                Καταβολή επιστροφής κεφαλαίου:                                         Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013
  •                Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Εννεαμήνου 2013:                Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η επιστροφή κεφαλαίου θα καταβληθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Με νεώτερη ανακοίνωσή της η Εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις σχετικές λεπτομέρειες και τη διαδικασία είσπραξης του ποσού της επιστροφής κεφαλαίου.

H Εταιρία διευκρινίζει ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.helex.gr) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.athex.gr).