Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2003 14:03

ΟΤΕnet : Φθηνότερες κλήσεις μέσω της κάρτας Smile

Την εφαρμογή νέων, μειωμένων τιμολογίων για κλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της τηλεφωνικής κάρτας Smile, ανακοίνωσε η ΟΤΕnet, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για φθηνότερες χρεώσεις.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι νέες χρεώσεις αφορούν τόσο στις κλήσεις προς κύριους διεθνείς προορισμούς (ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Καναδά, Αυστραλία, Αλβανία, Ρωσία κ.α.) όσο και στις κλήσεις προς κινητά και σταθερά εντός Ελλάδας.

Με τον τρόπο αυτό, η Smile καθίσταται ακόμα πιο φθηνή, προσφέροντας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ανάλογα με τον προορισμό κλήσης, χαμηλότερες χρεώσεις έως και 80%.

Η Smile κυκλοφόρησε στην αγορά πριν από περίπου δύο χρόνια, αποτελώντας ένα μέσο επικοινωνίας που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μιλούν οικονομικά και να ελέγχουν το κόστος των τηλεφωνικών τους κλήσεων. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο (σπίτι, γραφείο, κ.λπ.), αλλά και από όλα τα καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ, ενώ η τηλεφωνική συνδιάλεξη που πραγματοποιείται, χρεώνεται μόνο στην κάρτα και όχι στο τηλέφωνο.

Η Smile διατίθεται σε τρεις τύπους καρτών των τριών, εννέα και 15 ευρώ (συν ένα ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας) και πωλείται πανελλαδικά μέσα από τα καταστήματα ΟΤΕ και ΟΤΕshops, την αλυσίδα Γερμανός και Multirama, καθώς και από τα περίπτερα.