Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2003 11:05

Αλλαγές στους δείκτες Χ.Α. λόγω επιτήρησης μετοχών

Λόγω μεταφοράς των μετοχών των εταιρειών ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε., LOGIC DATA INFORMATION SYSTEMS A.E., ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε. & SPACE HELLAS Α.Ε. σε καθεστώς "υπό επιτήρηση" διαπραγμάτευσης (Αγορά Γ) και σύμφωνα με την απόφαση 33 (05/11/1999) του Δ.Σ. ΧΑ προβλέπεται η διαγραφή των συγκεκριμένων μετοχών από κάθε δείκτη στον οποίο συμμετέχουν.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές: ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε. (ΚΟ) θα διαγραφεί από το δείκτη Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, LOGIC DATA INFORMATION SYSTEMS Α.Ε. (KO) θα διαγραφεί από τους δείκτες Γενικό Δείκτη Κύριας Αγοράς, Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Κύριας Αγοράς, Πληροφορικής, η SPACE HELLAS Α.Ε. (ΚΟ) θα διαγραφεί από τους δείκτες Παράλληλης Αγοράς, Συνολικής Απόδοσης Παράλληλης Αγοράς, Πληροφορικής και η ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε. (ΚΟ) θα διαγραφεί από τους δείκτες Γενικό Δείκτη Κύριας Αγοράς, Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Κύριας Αγοράς, Κατασκευών.

Οι παραπάνω αλλαγές θα ισχύουν από 07/03/2003, ενώ δεν θα υπάρξει άμεση αντικατάσταση των μετοχών αυτών στους παραπάνω δείκτες.