Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2003 12:02

Χ.Α: Παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και εισηγμένων εταιρειών διοργανώνει την Πέμπτη, 13 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE της Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στη διοργάνωση θα παρουσιασθούν από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και από τις εταιρείες ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕ, FRIGOGLASS ΑΒΕΕ και ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΕ οι πρόσφατες χρηματοοικονομικές εξελίξεις τους, τα επενδυτικά τους σχέδια, οι προοπτικές τους κλπ.

Την παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο οι ιδιώτες και θεσμικοί επενδυτές όσο και στελέχη του ευρύτερου χώρου της κεφαλαιαγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επενδυτές μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χ.Α. στα τηλέφωνα 210 33 66 222 και 210 33 66 209 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και οι εισηγμένες εταιρίες με τον κ. Λουκά Κοτρόζο (εκ μέρους του H.I.R.I.), στα τηλέφωνα 210 33 66 914 – 3 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].