Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2003 13:48

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο της ΔΟΥ Νέου Ηρακλείου Αττικής

Εγκαινιάστηκε σήμερα από τον υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Απόστολο Φωτιάδη, το νέο κτίριο της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) Ν. Ηρακλείου Αττικής.

Πρόκειται για σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.500 τ.μ., όπου θα εξυπηρετούνται περίπου 40.000 φορολογούμενοι.

Οπως αναφέρται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, το νέο κτίριο διαθέτει άνετους χώρους λειτουργικότητας, τόσο για τους φορολογουμένους όσο και τους εργαζόμενους της ΔΟΥ, σήμανση για τη διευκόλυνση των πολιτών, καθώς και υποδομή για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Στην ομιλία του, στη τελετή των εγκαινίων, ο υφυπουργός Οικονομικών τόνισε, ότι, η εξυπηρέτηση του πολίτη απο τις ΔΟΥ αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Ο κ. Φωτιάδης υπογράμμισε, ότι, έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος στον εκσυγχρονισμό των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών, στην εκπαίδευση του προσωπικού και στην άρτια κτιριακή και υλικοτεχνική υποδομή, με αποτέλεσμα την καλύτερη διευκόλυνση των πολιτών, την επιτάχυνση των συναλλαγών και την μείωση του κόστους διαχείρισης του φορολογικού μας συστήματος τόσο για τους πολίτες όσο και για το δημόσιο.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων