Οικονομία & Αγορές
Κυριακή, 13 Απριλίου 2003 23:59

Η ατζέντα της εβδομάδας (14/4-19/4/2003)

Παρασκευή, 18 Απριλίου

Ελλάδα

Χ.Α.

-Το Χρηματιστήριο κλειστό http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/04/07/416642.htm

Γενικές συνελεύσεις

-16:00 Επαναληπτική έκτακτη ιδιαίτερη γενική συνέλευση των μετόχων της Μηχανική Α.Ε. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής http://www.presspoint.gr/release.asp?id=24882 .

Εκδηλώσεις

-Κλειστή ημερίδα, με τη συμμετοχή νομαρχών και νομαρχιακών συμβούλων, με θέμα «Χτίζουμε την Κοινωνία των Πολιτών», συνδιοργανώνουν η γραμματεία αυτοδιοίκησης της ΝΔ και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Στην ημερίδα θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Την κεντρική πολιτική εισήγηση θα αναπτύξει ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ Γ. Σουφλιάς.

-Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Εγκλήματα στις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές» διοργανώνουν στις 18 και 19 Απριλίου η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στο αμφιθέατρο του νέου κτηρίου Διοίκησης της Τράπεζας (οδός Σοφοκλέους και Αιόλου 82-84) http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/04/15/469497.htm .

Πολιτικά

-11:00 Συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Βερελή. Το απόγευμα ο κ. Σημίτης θα αναχωρήσει για τη Λευκωσία.

Ευρώπη

-Iταλία

10:00 Βιομηχανικές παραγγελίες Φεβρουαρίου

-Γερμανία

Το χρηματιστήριο κλειστό

-Γαλλία

Το χρηματιστήριο κλειστό

-Βέλγιο

Το χρηματιστήριο κλειστό

ΗΠΑ

-Το εκτελεστικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου συζητά την αποδέσμευση της δόσης των 700 εκατ. δολ. προς την Τουρκία.

-Τα χρηματιστήρια κλειστά

Σάββατο, 19 Απριλίου

Ελλάδα

Εκδηλώσεις

-18:00 Το Athens Environmental Foundation οργανώνει εορταστική εκδήλωση, στο Hilton Αθηνών, με την ευκαιρία της παγκόσμιας Ημέρας της Γης και της έναρξης του Προγράμματος «Παγκόσμιο Στεφάνι Ελιάς».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται με τη χορηγία του Hilton Αθηνών, θα παραστούν Ολυμπιακοί Αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Κακλαμανάκης και ο Michael Voudouris, καθώς και ο Jean-Michel Cousteau, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στα προγράμματα του Athens Environmental Foundation και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ocean Future.

-Τα στοιχεία της ατζέντας εμπλουτίζονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.