Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2003 18:48

Υπεγράφη η σύμβαση για το έβδομο κρουαζιερόπλοιο Ολυμπιακής φιλοξενίας

Υπεγράφη σήμερα, μεταξύ της «Αθήνα 2004» και της εταιρείας ΜOLTKE EVENTS η σύμβαση για την ένταξη του έβδομου κρουαζιερόπλοιου, του AIDAvita, στο πρόγραμμα της Ολυμπιακής φιλοξενίας.

Το AIDAvita, το οποίο ανήκει στην εταιρεία SEETOURS (P&O Princess Cruises International Ltd.), έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει συνολικά 1.266 επιβάτες. Διαθέτει καταστήματα, Ιnternet καφέ, spa, πισίνες, αίθουσες ψυχαγωγίας (κινηματογράφος, ντίσκο), ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά, βιβλιοθήκη, εστιατόρια κ.α.

Η MOLTKE EVENT, ως ναυλωτής του AIDAvita, σε συνεργασία με την DEUTSCHE SPORT-MARKETING LTD, αποκλειστικό πράκτορα μάρκετινγκ της Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς και την εταιρεία DERTOUR, επίσημου τουριστικού πράκτορα της ίδιας Επιτροπής, έχουν την ευθύνη της προετοιμασίας και ελλιμενισμού του πλοίου, στο οποίο θα φιλοξενηθεί η γερμανική Ολυμπιακή οικογένεια, αλλά και τα στούντιο και το προσωπικό της γερμανικής τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι στο λιμάνι του Πειραιά, θα ελλιμενιστούν συνολικά 11 κρουαζιερόπλοια, με δυνατότητα φιλοξενίας 13.000 ατόμων. Για επτά από αυτά η «Αθήνα 2004» έχει υπογράψει σύμβαση για την ένταξή τους στο πρόγραμμα φιλοξενίας, ενώ σε άλλα τέσσερα θα δοθεί άδεια ελλιμενισμού στην Ολυμπιακή περιοχή του λιμανιού.