Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 15:32

Conergy: Συμμετοχή στην έκθεση Ecotec 2013

Το νέο online εργαλείο σχεδιασμού φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων Conergizer θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η Conergy, η οποία συμμετέχει στην έκθεση «Ecotec Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα».

Το νέο online εργαλείο σχεδιασμού φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων Conergizer θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η Conergy, η οποία συμμετέχει για έκτη συνεχή χρονιά στην έκθεση «Ecotec Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, με τον ελ λόγω εργαλείο ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει εύκολα το φωτοβολταϊκό του σύστημα. Το Conergizer προτείνει αυτόματα κατάλληλες χωροθετήσεις Φ/Β γεννητριών με προσομοιώσεις σκιάσεων για βέλτιστη εκτίμηση της απόδοσης. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει τρισδιάστατα το σχεδιασμό του συστήματός του και να λαμβάνει πληροφορίες, ακόμα και για τα οικονομικά αποτελέσματα και τη βιωσιμότητα της επένδυσής του. 

«Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε στην ελληνική αγορά το Conergizer, το οποίο ήδη χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και τη Γαλλία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος, πρόεδρος της Conergy στην Ελλάδα.