Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2003 17:29

Βραβείο στην Τράπεζα Κύπρου από την KPMG

TO ΠΡΩΤΟ βραβείο στον τομέα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού από την KPMG έλαβε η Τράπεζα Κύπρου. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του 6ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού και το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του τομέα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ιδιωτών της Τράπεζας Κύπρου Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος.

Η τράπεζα αναδείχθηκε πρώτη μεταξύ εκατό ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών στον τομέα ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν η έμφαση που δίνει η Τράπεζα Κύπρου στην κάλυψη των σύγχρονων εκπαιδευτικών αναγκών των εργαζομένων, παράλληλα με την προώθηση των αξιών του οργανισμού και οι καινοτομικές μέθοδοι που εφαρμόζει στην εκπαίδευση.

Το 2002 η Τράπεζα Κύπρου πραγματοποίησε 918 σεμινάρια στα οποία συμμετείχαν συνολικά 3.853 εργαζόμενοι. Η τράπεζα στην κατεύθυνση της προσφοράς ευκαιριών μάθησης και προσωπικής εξέλιξης των εργαζομένων της καθώς και επαγγελματικής εξυπηρέτησης των πελατών έχει υιοθετήσει εναλλακτικές μαθησιακές δραστηριότητες, όπως υπαίθριες δραστηριότητες, εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκπαίδευση σε εικονικό κατάστημα.