Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 10:28

Χ.Α.: Συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης για Κύπρου, CPB

Την συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου και της Cyprus Popular Bank από σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2013 και για περίοδο 10 εργάσιμων ημερών, αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Την συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου και της Cyprus Popular Bank από σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2013 και για περίοδο 10 εργάσιμων ημερών, δηλαδή μέχρι τις 15 Απριλίου 2013 (συμπεριλαμβανομένης), αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν ενημέρωσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς από την Επιτροπή  Κεφαλαιαγοράς Κύπρου για την συνέχιση  αναστολής διαπραγμάτευσης και σχετικού αιτήματός της.

Επίσης, συνεχίζεται  η  αναστολή διαπραγμάτευσης των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου (ευρώ & δολάριο), των Μετατρέψιμων Χρεογράφων 2013/2018, και των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Κεφαλαίου της Τράπεζας Κύπρου καθώς και των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο των Τράπεζα Κύπρου και Cyprus Popular Bank.