Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 15:57

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις του κύπριου ΥΠΟΙΚ στη Μόσχα

Την προγραμματισμένη για αύριο αναχώρησή του από τη Μόσχα φέρεται να ανέβαλε ο κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, καθώς, σύμφωνα με ενημερωμένη πηγή, οι διαβουλεύσεις μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας θα συνεχιστούν αργότερα σήμερα και την Πέμπτη.

Την προγραμματισμένη για αύριο αναχώρησή του από τη Μόσχα φέρεται να ανέβαλε ο κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, καθώς, σύμφωνα με δηλώσεις ενημερωμένης πηγής στο οικονομικό πρακτορείο Prime, οι διαβουλεύσεις μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας θα συνεχιστούν αργότερα σήμερα και την Πέμπτη.

«Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο, προς το παρόν δεν έχουν επιτευχθεί συγκεκριμένα αποτελέσματα» ανέφερε η πηγή.

Τις εξελίξεις αρνήθηκαν να σχολιάσουν τόσο το γραφείο του αντιπροέδρου της ρωσικής κυβέρνησης όσο και μέλη της συνοδείας του Μιχάλη Σαρρή, τα οποία είπαν ότι όσο διαρκούν οι συνομιλίες ο κύπριος υπουργός δεν θα έχει επαφές με ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

Το μόνο που κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί είναι ότι ο κ. Σαρρής ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο αναχώρησή του από τη Μόσχα.

Ερωτηθείς, νωρίτερα, εάν υπάρξει συνάντηση του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον κύπριο υπουργό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ρώσου ηγέτη, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του προέδρου μια τέτοια συνάντηση.

Πηγή: ΑΜΠΕ