Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 10 Ιουνίου 2003 15:40

Teledome: Σημαντική αύξηση πελατειακής βάσης στο τετράμηνο

Στα 6,9 εκατομμύρια ευρώ διαμορφώθηκε στο τετράμηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2003 ο κύκλος εργασιών της Teledome AEBE, ενώ τα προ φόρων κέρδη σε 233.000 ευρώ.

Στο εν λόγω χρονικό διάστημα, η Teledome κατάφερε να αυξήσει σημαντικά το πελατολόγιο της, καθώς μέσω του δικτύου της εταιρείας εξυπηρετούνται πλέον περί τις 196.724 γραμμές, αριθμός υπερδιπλάσιος σε σχέση με τον αντίστοιχο στο τέλος του 2002.

Σε επίπεδο πελατών, πρόσβαση στις υπηρεσίες της Teledome έχουν περισσότεροι από 28.500 ιδιώτες και 6.850 επιχειρήσεις, ενώ οι χρήστες των υπηρεσιών Internet ξεπερνούν τους 14.000.

Σχολιάζοντας την πορεία της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teledome, Αθανάσιος Πηλιούνης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τα οικονομικά στοιχεία και η εντυπωσιακή αύξηση της πελατειακής μας βάσης αποδεικνύουν ότι οι πρόσφατες δυσμενείς και αβάσιμες φημολογίες που αποσκοπούσαν στη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων για την φερεγγυότητα, βιωσιμότητα και περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας, δεν κατάφεραν να επηρεάσουν την υγιή οικονομική μας πορεία και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στις υπηρεσίες μας».