Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2003 14:44

Επίσημη παρουσίαση των προϊόντων της Symantec στην Ελλάδα

Τη σειρά προϊόντων ασφαλείας επιχειρήσεων της Symantec παρουσίασαν χθες η Symantec Corporation και η εταιρεία Πουλιάδης & Συνεργάτες, επίσημος αντιπρόσωπος της πρώτης στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνεργάτες και εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εκπροσώπους των δύο εταιρειών για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων των επιχειρήσεων, αλλά και να συζητήσουν μαζί τους γύρω από το ευαίσθητο αυτό θέμα που ολοένα και περισσότερο απασχολεί τις επιχειρήσεις σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στη Symantec και στο όραμα της εταιρείας αναφορικά με την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων, ενώ, ταυτόχρονα, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες που παρέχει η Symantec στις επιχειρήσεις για ολοκληρωμένες λύσεις Προστασίας από ιούς, Ασφάλειας και Εντοπισμού παραβιάσεων (Antivirus, Security και Advanced Intrusion Detection).

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις νέες συσκευές Symantec Firewall/VPN και Gateway Security Appliances.

Τέλος, αποκλειστικά για τους συνεργάτες της εταιρείας, ακολούθησε ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες που τους προσφέρουν τα προγράμματα Symantec Licensing Program και Symantec Partner Program, καθώς, επίσης και για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από αυτά.

«Η αναζήτηση και χρησιμοποίηση συστημάτων ασφαλείας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτου μεγέθους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Arie Danon, Regional Manager της Symantec Ανατολικής Μεσογείου, και συμπλήρωσε λέγοντας: «στόχος της Symantec είναι να αποτελέσει αξιόπιστο συνεργάτη σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ιδιώτες σε όλον τον κόσμο, παρέχοντας τις αρτιότερες λύσεις ασφάλειας για κάθε επίπεδο δικτύου».