Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2003 15:04

Πράσινο φως από την Ε.Κ. στη αναθεωρημένη πρόταση της Deutsche Bank για τη New Millennium

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε σήμερα την Αναθεωρημένη Δημόσια Πρόταση της Deutsche Bank για την αγορά κοινών μετοχών της "New Millennium Investments Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Δημόσια Πρόταση, το προσφερόμενο τίμημα σε μετρητά ανέρχεται πλέον σε ευρώ 1,35 ανά μετοχή και ο προτείνων προτίθεται να εξαγοράσει όλες τις μετοχές της New Millennium Investments A.E.E.X. τις οποίες δεν κατέχει ήδη άμεσα ή έμμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Περίοδος Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης ξεκίνησε στις 13 Ιουνίου 2003 και λήγει στις 14 Ιουλίου 2003, διαρκεί δηλαδή τριάντα δύο (32) ημέρες.

Οι μέτοχοι και άλλοι ενδιαφερόμενοι δύνανται να ζητήσουν αντίγραφα του Πληροφοριακού Δελτίου για την Δημόσια Πρόταση, στα γραφεία της Π&Κ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ., της Π&Κ Capital Α.Ε.Π.Ε.Υ., οδός Μιχαλακοπούλου αρ. 91, Τ.Κ. 115 28, Αθήνα (τη. 210 77 20000) και σε όλα τα υποκαταστήματα της Π&Κ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.

Αντίγραφα του Πληροφοριακού Δελτίου μπορούν επίσης να αντληθούν από την ιστοσελίδα της Π&Κ Capital Α.Ε.Π.Ε.Υ. στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση www.pksec.gr .