Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2003 19:22

Νέος πολυχώρος εστίασης και αναψυχής από την Olympus Plaza

Αρχισε τη λειτουργία του το 6ο συγκρότημα εστίασης Olympus Plaza Food Park στο στο 436ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθήνας κοντά στα ΣΕΑ Σχηματαρίου.

Ο νέος πολυχώρος, όπως και ο άλλος στο 66ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Olympus Plaza Α.Ε. και της εταιρείας πετρελαιοειδών ΕΚΟ ΕΛΔΑ, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στα δύο Olympus Plaza Food Parks δραστηριοποιούνται τα περισσότερα σήματα του Ομίλου Εverest (La Pasteria, Papagallino και το Delimarket).

Στους επισκέπτες παρέχονται υπηρεσίες business center (τηλέφωνα, fax, Η/Υ και φωτοτυπικό μηχάνημα), Ιnternet points και δυνατότητα σύνδεσης με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, παιδότοποι, εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και χώρος εκδηλώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Olympus Plaza Α.Ε. προήλθε από τη συνεργασία της εταιρείας Μακεδονικά Ναυτιλιακά Πρακτορεία Α.Ε. και του Ομίλου Εverest. Σήμερα λειτουργούν ήδη τέσσερα συγκροτήματα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες, αλλά και σε χώρους με αυξημένη τουριστική κίνηση, 800 μέτρα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».