Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 17:06

ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. : Αναληψη Έργων 1,5 εκατ. € στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

H ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. ανακοινώνει την ανάληψη μέσω της 100% θυγατρικής της εταιρίας στο Άμπου Ντάμπι, της VARANGIS TURNKEY INTERIOR PROJECTS LLC, 4 έργων προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού στην εταιρία Tawazun ...

H ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. ανακοινώνει την ανάληψη μέσω της 100% θυγατρικής της εταιρίας στο Άμπου Ντάμπι, της VARANGIS TURNKEY INTERIOR PROJECTS LLC, 4 έργων προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού στην εταιρία Tawazun Holding Company LLC (www.tawazun.ae) έναντι του συνολικού ποσού των 1,5 εκατ. Ευρώ περίπου.

 

Συγκεκριμένα η ΒΑΡΑΓΚΗΣ ανέλαβε την πλήρη εσωτερική διαρρύθμιση και διαμόρφωση 160 δωματίων σε μονάδα φιλοξενίας στο Ajban του Άμπου Ντάμπι, καθώς και την διαμόρφωση εργασιακών χώρων σε κτίριο διοίκησης της Tawazun.

 

Τα έργα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του  2012, ενισχύοντας τα αποτελέσματα της Εταιρίας, και εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής της για αύξηση των εργασιών στις χώρες του Αραβικού κόσμου, όπου υπάρχει δυναμική ανάπτυξης, στον αντίποδα του εγχώριου εξαιρετικά δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος. Υπενθυμίζεται ότι η ΒΑΡΑΓΚΗΣ δραστηριοποιείται στην περιοχή μέσω δύο θυγατρικών εταιριών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ, έχοντας αναλάβει σημαντικά projects στις χώρες αυτές, όπως και στο Ομάν.

 

Η ανάληψη των συγκεκριμένων έργων αξιολογείται από τη διοίκηση της ΒΑΡΑΓΚΗΣ ως πολύ θετική, καθώς δημιουργούνται νέες ευκαιρίες και συνέργειες για ανάληψη περαιτέρω projects που έχει προκηρύξει ο εν λόγω πελάτης.

 


www.tawazun.ae