Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 17:51

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αθήνα, 28/03/2012   ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ     Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MOU) με τη γερμανική εταιρία κατασκευής εξοπλισμού SMS Meer, για τη προμήθεια μιας νέας μονάδας παραγωγής σωλήνων, η ...

Αθήνα, 28/03/2012

 

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MOU) με τη γερμανική εταιρία κατασκευής εξοπλισμού SMS Meer, για τη προμήθεια μιας νέας μονάδας παραγωγής σωλήνων, η οποία θα έχει τη δυνατότητα παραγωγής σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου και πετρελαίου, με εξωτερική διάμετρο από 18" έως 56", πάχος τοιχώματος έως 40mm, μήκος σωλήνα έως 18,3 μέτρα και ποιότητα χάλυβα έως Χ100, χρησιμοποιώντας την μέθοδο παραγωγής LSAW-JCOE.  

Με τη σχεδιαζόμενη επένδυση, η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. στοχεύει στη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της, προκειμένου να καλύψει την ταχέως αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για  σωλήνες υψηλής αντοχής, που χρησιμοποιούνται σε κατασκευή υποθαλάσσιων και χερσαίων αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου και πετρελαίου. Τα νέα αυτά προϊόντα θα πληρούν πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας και με την προσθήκη τους στην υπάρχουσα γκάμα θα παρέχεται ένα μοναδικό εύρος προϊόντων, συμβάλλοντας έτσι στην ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Επιπλέον, οι νέοι αυτοί σωλήνες θα απευθύνονται, μεταξύ άλλων αγορών και σε αυτές της Μεσογείου, του Κόλπου του Μεξικό, της Λατινικής Αμερικής, της Δυτικής Αφρικής και της Βόρειας Θάλασσας.

Τα συνεργαζόμενα μέρη προσανατολίζονται στην οριστικοποίηση της σύμβασης προμήθειας, εντός εξαμήνου από την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, υπό τον όρο ότι θα ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις των αρμοδίων αρχών και των εταιρικών οργάνων.