Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 26 Αυγούστου 2003 17:11

Κοινοπραξία Delta Singular-Gulf Investment Corporation

Ολοκληρώθηκαν στο «τεχνολογικό πάρκο» του Ντουμπάι οι διαδικασίες ίδρυσης της Delta Gulf Services Fz LLC. Μετά από αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων της Delta Singular AE και της Gulf Investment Corporation (GIC), οι αρχές του Dubai Internet City εξέδωσαν το πιστοποιητικό ίδρυσης και εγκατάστασης της κοινοπραξίας (Joint Venture).

Παράλληλα, συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της Delta Gulf Services με πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Δρυμιώτη, διευθύνοντα σύμβουλο τον Δρα. Μιχάλη Κεφαλόπουλο και μέλη τους κ.κ. Shafic Ali και Shawki Khalaf, στελέχη της Gulf Investment Corporation.

Η Delta Gulf Services θα προωθήσει και θα επεκτείνει τις υπηρεσίες της επιχειρηματικής μονάδας IT Outsourcing Services της Delta Singular σε Τράπεζες και επιχειρήσεις στις χώρες Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ομάν. Η Delta Singular ήδη εξυπηρετεί δύο τράπεζες στην περιοχή και -μέσω της Delta Gulf Services- στοχεύει στην προσέλκυση νέων πελατών και στην απόκτηση ηγετικής θέσης στον τομέα επεξεργασίας καρτών και συναλλαγών στην περιοχή αυτή. Σε πρώτη φάση, η Delta Gulf Services θα αξιοποιήσει την τεχνολογία και τις υποδομές της Delta Singular στα συστήματα πληρωμών και ασφαλών συναλλαγών για να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες στις τράπεζες της περιοχής.