Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2003 12:50

Σύμβουλοι Υψηλής Τεχνολογίας: Αύξηση μ/κ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Σύμβουλοι Υψηλής Τεχνολογίας Α.Ε. (Hitech Consultants) κατά 1.794.918,72 ευρώ καθώς και την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας από 0,59 ευρώ σε 0,64 ευρώ ανά μετοχή, αποφάσισε η χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Η χθεσινή συνέλευση ενέκρινε επίσης τη συγχώνευση με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία S.N.T. ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Απορροφώμενη) από την Εταιρία ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Απορροφώσα), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 επ. του κ.ν. 2190/1920, σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 1 έως 5 του Ν. 2166/1993, όπως ισχύει.

Εξουσιοδοτήθηκε επίσης το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας:

α) για την υιοθέτηση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών υπολοίπων που θα προκύψουν από την ανταλλαγή των μετοχών των συγχωνευομένων εταιριών,

β) για τη σύνταξη, υπογραφή από την εταιρεία και υποβολή στις αρμόδιες αρχές της κεφαλαιαγοράς σχετικού Ενημερωτικού Δελτίου και διενέργειας και υπογραφής των απαραίτητων ενεργειών και εγγράφων για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης,

Η συνέλευση τροποποίησε παράλληλα τα άρθρα 1 (Επωνυμία), 2 (Σκοπός), 5 (Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας των μετοχών) και 12 (Διοικητικό Συμβούλιο) του Καταστατικού της εταιρείας και κωδικοποίησε το Καταστατικό της εταιρείας σε ενιαίο κείμενο, 5) εξέλεξε νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή (3) θητεία, ήτοι μέχρι την 28-08-2006 και καθόρισε την ιδιότητα των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3016/2002, όπως ισχύει, 6) ενέκρινε όλες τις πράξεις και ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας σχετικά με την ως άνω συγχώνευση.