Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2003 15:40

Υπεγράφη η σύμβαση για το πρόγραμμα πώλησης προϊόντων «2004»

Σήμερα ολοκληρώθηκε η υπογραφή της σύμβασης εγκεκριμένου λιανεμπόρου πώλησης αυθεντικών προϊόντων «Αθήνα 2004», εντός των αθλητικών και μη αθλητικών εγκαταστάσεων των Αγώνων.

Τη σχετική σύμβαση υπέγραψαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της «Αθήνα 2004» Μάρτων Σίμιτσεκ και από τη πλευρά της εταιρείας Venue Retailing ΑΕ οι κ.κ. Carlo Bernasconi, Χαρίλαος Λαμπρόπουλος και Gary March.

Μέτοχοι της Venue Retailing ΑΕ είναι οι εταιρείες The Nuance Group Hellas ΑΕ, θυγατρική της ελβετικής The Nuance Group AG, η οποία λειτουργεί τα πέντε Ολυμπιακά καταστήματα στην Αθήνα, οι Ελληνικές Διανομές ΑΕ, θυγατρική των ΚΑΕ, και η αυστραλιανή Concept Sports International Pty Ltd, που είχε αναλάβει τα αντίστοιχα προγράμματα κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σολτ Λέικ Σίτι.

Η Venue Retailing ΑΕ, βάσει της σύμβασης, θα λειτουργήσει ένα δίκτυο περίπου 100 καταστημάτων (Venue Stores) εντός των εγκαταστάσεων των Αγώνων, καθώς και ένα Ολυμπιακό Υπερκατάστημα (Olympic Superstore, επιφάνειας 3.500 τ.μ.) στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.