Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2003 16:59

XA - Aνακοινώσεις

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.

10. 09. 2003

Ανακοίνωση

Πληροφορούμε το επενδυτικό κοινό ότι η Συνοπτική παράθεση στοιχείων της αποτίμησης σχετικά με την προτεινόμενη Συγχώνευση με Απορρόφηση της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας ‘ΕΤΒΑ’ από την ανώνυμη τραπεζική εταιρία ‘ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ’, σύμφωνα με το άρθρο Α.1.5. της Απόφασης 94 του Δ.Σ. του Χ.Α., βρίσκεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Χ.Α. www.ase.gr και συγκεκριμένα στην ενότητα Εταιρίες / Εισηγμένες Εταιρίες / Ενημερωτικά Δελτία.

ALPHA BANK Α.Ε.

10. 09. 2003

Δελτίο Τύπου

Η ALPHA BANK ΑΕ με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Η Alpha Bank ολοκληρώνει με επιτυχία τη διάθεση ιδίων μετοχών αξίας Ευρώ 273 εκατoμυρίων. ?Η μεγάλη ανταπόκριση του διεθνούς επενδυτικού κοινού στην προσφορά μετοχών μας επέτρεψε τη διάθεση ολόκληρου του αποθέματος ιδίων μετοχών μας. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή που ενισχύει την κεφαλαιακή μας θέση, στηρίζοντας ταυτόχρονα την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών μας και την κερδοφορία μας στο μέλλον? δήλωσε ο κ. Γιάννης Σ. Κωστόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank. Η Alpha Bank Α.Ε, η δεύτερη μεγαλύτερη Ελληνική Τράπεζα, ολοκλήρωσε σήμερα την ιδιωτική τοποθέτηση 15.9 εκατ. μετοχών που αντιπροσωπεύουν το 8.6% του μετοχικού της κεφαλαίου και το 100% των ιδίων μετοχών στο χαρτοφυλάκιο της Ιονικής Συμμετοχών. Οι μετοχές διατέθηκαν σε τιμή Ευρώ 17,20, δηλ. με έκπτωση κάτω του 1% της τιμής κλεισίματος της 9ης Σεπτεμβρίου 2003. H ιδιωτική τοποθέτηση πραγματοπoιήθηκε με αναδόχους την JPMorgan και την UBS στο εξωτερικό και την Alpha Finance στην Ελλάδα. Η συναλλαγή, που έγινε με συνοπτική διαδικασία βιβλίου προσφορών, προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον διεθνών και εγχωρίων θεσμικών επενδυτών. ¶νω του 80% των μετοχών διατέθηκε σε διεθνείς θεσμικούς επενδυτές. Ο κ. Μαρίνος Γιαννόπουλος, Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής και Chief Financial Officer της Alpha Bank προσέθεσε: ?Η συναλλαγή αυτή διευρύνει την επενδυτική μας βάση με νέους μετόχους, ενισχύει τη ρευστότητα της μετοχής μας και βελτιώνει περαιτέρω την κεφαλαιακή μας βάση. Πάνω από όλα, καταδεικνύει το ενδιαφέρον των διεθνών επενδυτών για τη μετοχή της Τραπέζης μας?.›

ΜΠΑΛΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε.Β.Ε.

10. 09. 2003

Ανακοίνωση

Η εταιρία με την επωνυμία ΜΠΑΛΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακοινώνει προς τους κ.κ. μετόχους της ότι κατά την Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση που συνήλθε την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2003, εγκρίθηκε η καταβολή μερίσματος 0,127 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση 2002. Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι είσπραξης του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της Εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την 17η Ιουλίου 2003. Από της 18ης Ιουλίου 2003, οι μετοχές της Εταιρίας διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος για τη χρήση 2002. Οι δικαιούχοι του μερίσματος θα παραλάβουν ταχυδρομικώς ονομαστική δίγραμμη επιταγή, καθώς επίσης και τη σχετική βεβαίωση πληρωμής μερίσματος που προορίζεται για φορολογική χρήση. Το μέρισμα θα καταβάλλεται από όλα τα καταστήματα της Nova Bank από την 10η Σεπτεμβρίου 2003 έως την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2004. Μετά την παραπάνω ημερομηνία το μέρισμα θα καταβάλλεται μόνο στην έδρα της Εταιρίας, στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, στο 12ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Βέροιας.. Για την είσπραξη του μερίσματος είναι απαραίτητο οι κ.κ. μέτοχοι να προσκομίσουν τα παρακάτω στοιχεία: α. την αστυνομική τους ταυτότητα, β. τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, γ. την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας στο τηλ. 2310722110.

LOGICDIS Α.Ε.

10. 09. 2003

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται από τη εταιρία, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 1 του Π.Δ. 82/1996, ότι (είτε η ίδια είτε ως μέλος κοινοπραξιών ή ενώσεων) προτίθεται να συμμετάσχει στις διαδικασίες ανάληψης έργων ή προμηθειών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σύμφωνα με τη διάταξη της παραγράφου 1 του άρθρου 15 του Ν.2328/1995. Συγκεκριμένα η εταιρία προτίθεται να συμμετάσχει στον ανοικτό διαγωνισμό για το Έργο «TaxisNet: Υπηρεσίες Φορολογίας - Εφαρμογές - Εξοπλισμός που διοργανώνει η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. και προορίζεται για το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, προϋπολογισθείσας δαπάνης 6.173.014,24 Euro συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 18% και με ημερομηνία διενέργειας την 07.10.2003 ή τυχόν μετάθεσης του χρόνου διενέργειας ή επανάληψης αυτού. Για τους μετόχους που είναι ανώνυμες εταιρείες και δεν έχουν προβεί στη μέχρι φυσικού προσώπου - κατά την έννοια του ως άνω προεδρικού διατάγματος - ονομαστικοποίηση των μετοχών τους, οι προβλεπόμενες κυρώσεις συνίστανται στη στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική τους ιδιότητα.

RIDENCO Α.Ε.

10. 09. 2003

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας RIDENCO AE, λαμβάνοντας υπ'όψιν τα ενοποιημένα αποτελέσματα του α' εξαμήνου της χρήσης 2003, ανακοινώνει τις κάτωθι προβλέψεις για τα ενοποιημένα ετήσια αποτελέσματα του Ομίλου: Κύκλος Εργασιών: 37,15 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Μερικά αποτελέσματα εκμεταλλεύσεως: 5,96 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Κέρδη Χρήσεως προ φόρων και μετά από δικαιώματα μειοψηφίας: 2,80 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Κέρδη Χρήσεως μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας: 1,40 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Κέρδη ανά μετοχή προ φόρων και μετά απο δικαιώματα μειοψηφίας: 0,12 ευρώ. Κέρδη ανα μετοχή μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας: 0,06 ευρώ. Σημειώνεται ότι οι προβλέψεις των ενοποιημένων αποτελεσμάτων της Εταιρίας για τη χρήση 2003 βασίζονται σε παράγοντες η εξέλιξη των οποίων είναι αβέβαιη και πέρα απο τον έλεγχο της Εταιρίας, όπως είναι ενδεικτικά η εξέλιξη της ισοτιμίας του ευρώ, το ύψος των επιτοκίων, το ύψος του διαθέσιμου εισοδήματος, οι κινήσεις του ανταγωνισμού, οι γενικότερες πολιτικοοικονομικές συνθήκες κ.ά. Οι παράγοντες αυτοί είναι δυνατό να κινηθούν θετικά ή αρνητικά με ενδεχόμενο να υπάρξουν αντίστοιχες αποκλίσεις έναντι των προβλέψεων που παρουσιάζονται παραπάνω. Για το λόγο αυτό οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ανωτέρω προβλέψεις είναι ενδεικτικές και ότι η επίτευξή τους δεν είναι εγγυημένη.

QUALITY & RELIABILITY A.E

10. 09. 2003

Γνωστοποίηση

Γνωστοποιείται από την εταιρία ότι από 9/9/2003 Υπεύθυνη Εταιρικών Ανακοινώσεων είναι η κα Ζορμπάνου Παναγιώτα σε αντικατάσταση της κας Ζαγανάκου Έφης.

VIVERE Α.Ε.

10. 09. 2003

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση της εταιρείας VIVERE ENTERTAINΜΕΝΤ EMΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανακοινώνει τη σημαντική αύξηση των κερδών της, που έκλεισε την 18ηνη εταιρική χρήση της (1.1.2002-30.6.2003) με κέρδη προ φόρων Euro 211.306, ενώ σε ενοποιημένο επίπεδο τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στον ποσό των Euro 479.844. Τη δυναμική της εταιρείας αποδεικνύει και η σημαντική διαφορά αποτελεσμάτων του 1ου εξαμήνου (1.1.2003-30.6.2003), κατά το οποίο σε ενοποιημένο επίπεδο η εταιρεία παρουσίασε κέρδη Euro 130.041 (έναντι Euro 53.540 ζημιών το αντίστοιχο περυσινό) ενώ σε εταιρικό επίπεδο τα κέρδη ανήλθαν σε Euro 75.532 (έναντι Euro 52.100 ζημιών της αντίστοιχης περιόδου του 2002). Η Διοίκηση της Vivere προσδοκά το 2004 να είναι μια εκρηκτική χρονιά τόσο για τον χώρο της δισκογραφίας όσο και για την ίδια, μια και η πειρατεία - η σημαντικότερη πληγή του κλάδου - έχει μειωθεί δραστικά.

HELLAS CAN Α.Ε.

10. 09. 2003

Δήλωση της Societe de Participations CarnaudMetalbox Investments SAS στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στο Χ.Α. για την απόκτηση Κινητών Αξιών, της HELLAS CAN Α.Ε.

Η εταιρία Societe de Participations CarnaudMetalbox Investments SAS (στο εξής ο ‘Προτείνων’), η οποία την 25η Ιουνίου 2003 υπέβαλε προαιρετική δημόσια πρόταση για την απόκτηση κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας HELLAS CAN Βιομηχανία Ειδών Συσκευασίας Α.Ε. (στο εξής η HELLAS CAN), δηλώνει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 2 της υπ. αριθμ. 2/258/5.12.2002 απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι την 09/09/2003 απέκτησε μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών συνολικά 50.000 μετοχές HELLAS CAN σε τιμή απόκτησης ανά μετοχή 5,50 ευρώ. Συνεπώς, ο Προτείνων κατέχει σήμερα 520.010 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 2,16% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Hellas Can. Επίσης, η εταιρία Societe de Participations CarnaudMetalbox S.A., μητρική εταιρία του Προτείνοντα, κατέχει 17.515.155 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 72,79% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Hellas Can.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.

10. 09. 2003

Δελτίο Τύπου

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή προσπάθεια του ομίλου της, με στόχο την διεύρυνση των επενδυτικών προϊόντων - εργαλείων-επιλογών για τις επιχειρήσεις αλλά και τους εν’ δυνάμει επενδυτές, η Τράπεζα Αττικής προχώρησε στην ίδρυση της ATTICA VENTURES, εταιρείας με αποκλειστικό σκοπό την διαχείριση Αμοιβαίων Κεφαλαίων Επιχειρηματικών Συμμετοχών (venture capital). Η ATTICA VENTURES έχει ιδρυτικό μετοχικό κεφάλαιο 600.000 ευρώ, και στα άμεσα σχέδια της είναι η δημιουργία του πρώτου Αμοιβαίου Κεφαλαίου με την συμμετοχή θεσμικών επενδυτών αλλά και ιδιωτών. Τα κεφάλαια που αναμένεται να συγκεντρωθούν θα επενδυθούν σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με έμφαση στην καινοτομία και σε τομείς αιχμής της οικονομίας (ενδεικτικά αναφέρονται των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας, του ηλεκτρονικού εμπορίου, της βιοτεχνολογίας, των νέων υλικών και της πληροφορικής) αλλά και σε εταιρείες που στηρίζουν την ανταγωνιστικότητά τους σε εφαρμογές τεχνολογιών, καινοτομίας και πρωτογενούς επιστημονικής έρευνας. Σύμφωνα και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Κωνσταντίνο Σταμούλη, στόχος της Τράπεζας είναι η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, της μεταφοράς πρωτογενούς έρευνας και τεχνολογίας στην παραγωγή και επενδύσεις προς ενίσχυση της ικανότητας, ποιότητας, γνώσης και τεχνογνωσίας των επιχειρήσεων. Γενικός Διευθυντής της ATTICA VENTURES ανέλαβε ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, κάτοχος Master Μηχανολόγου Μηχανικού από το ΕΜΠ, ΜΒΑ από το City University Business School του Λονδίνου, με σημαντική εμπειρία στην διαχείριση venture capital και επενδύσεων.›

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

10. 09. 2003

Δελτίο Τύπου

Η εταιρία ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Νέο έργο ύψους 2 εκατ. USD ανατέθηκε στην INTRACOM από την Bayan Telecommunications Inc. (BAYANTEL), έναν από τους βασικούς τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς των Φιλιππίνων μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό.Το έργο αφορά την προμήθεια συστημάτων πρόσβασης ευρείας ζώνης μικρής και μεγάλης χωρητικότητας (συστήματα FASTmux 2000 και IBAS αντίστοιχα, κατασκευής INTRACOM), καθώς και του σχετικού συστήματος διαχείρισης BBMS. Μέσω των συστημάτων αυτών η BAYANTEL θα προχωρήσει στην προσφορά πλήρους φάσματος ευρυζωνικών (xDSL) υπηρεσιών στην περιοχή της Manila και άλλων μεγάλων πόλεων των Φιλιππίνων, εδραιώνοντας την κορυφαία θέση της στην παροχή υπηρεσιών δεδομένων στη χώρα.›

ARROW Α.Ε.Ε.Χ.

10. 09. 2003

Γνωστοποίηση

Στα πλαίσια της απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία γνωστoποιεί ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο με την από 9/9/2003 συνεδρίασή του, προέβη στην εκλογή του κου Κωνσταντίνου Χατζηϊωάννου του Φραγκούλη- Ιωάννη ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, από 1/8/2003, κου Αναστάσιου Βύρωνα Νικολαϊδη. Ο κος Χατζηϊωάννου είναι μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

10. 09. 2003

Δελτίο Τύπου

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Το έγκριτο και διεθνούς φήμης περιοδικό "The Banker", που εκδίδουν ως γνωστόν οι Financial Times, απένειμε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ τη διάκριση "Bank of the Year" για το 2003. Από την ίδρυσή του το 1926 και για 77 χρόνια, το "The Banker" αποτελεί μια έγκυρη πηγή της παγκόσμιας οικονομικής και τραπεζικής κοινότητας, συνεισφέροντας στην αντικειμενική πληροφόρηση και ενημέρωση. Για το 2003, το "The Banker" απένειμε τη διάκριση "Bank of the Year" σε Τράπεζες από 106 κράτη, σε σύνολο 340 Τραπεζών που προεπιλέχθηκαν και συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Η ειδική κριτική επιτροπή του περιοδικού, εκτός από τα οικονομικά στοιχεία, την κερδοφορία και την αποτελεσματικότητα κάθε Τράπεζας, έλαβε υπόψη του μια σειρά ποιοτικών παραγόντων και κριτηρίων για να καταλήξει στην απόφασή του, όπως τεχνολογικές καινοτομίες και πρωτοβουλίες, επιχειρησιακά επιτεύγματα και συνολική στρατηγική. Ο ανταγωνισμός για την Ελλάδα περιελάμβανε τη συμμετοχή των μεγαλύτερων Τραπεζών - όπως αναφέρθηκε - και επιλέχθηκε η Τράπεζα Πειραιώς λόγω της ανάκαμψης της κερδοφορίας της, τις εξαγορές άλλων τραπεζών, την επιτυχή ενσωμάτωση αυτών στον Όμιλο, τις στρατηγικές της συμμαχίες, καθώς και υπεροχή της στον τομέα της τεχνολογίας. Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχ.Σάλλας, για τη διάκριση αυτή δήλωσε οτι "η διοίκηση είναι προσηλωμένη στη συνεχή ανάπτυξη των μεγεθών της τράπεζας, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το "κλειδί" για μάς είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη και των συμφερόντων των μετόχων μας" τόνισε. Το Βραβείο "Τράπεζα της Χρονιάς 2003 για την Ελλάδα", παρέλαβε χθες σε ειδική εκδήλωση που οργανώθηκε στο Λονδίνο ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς, Γενικός Διευθυντής και Group Treasurer, ενώ παρέστησαν οι κ.κ. Γεώργιος Μάντακας, Δ/ντής Διεθνών Δραστηριοτήτων και Γιάννης Κυριακόπουλος, Γενικός Δ/ντής της Τράπεζας Πειραιώς στο Λονδίνο.›

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

10. 09. 2003

Πώληση Ιδίων Μετοχών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς την 10.09.2003 ανακοινώνει ότι αποφάσισε την πώληση 600.000 κατ' ανώτατο όριο ιδίων μετοχών κυριότητας της Τράπεζας κατά το διάστημα από 12.09.2003 έως και 20.09.2003 και με κατώτατη τιμή πώλησης 7,40 Euro ανά μετοχή.

ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.

10. 09. 2003

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία "ΕΜΠΕΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά τη συνεδρίασή του την 28η-8-2003 αποφάσισε την εκποίηση των κλασματικών υπολοίπων που προέκυψαν λόγω της σχέσης ανταλλαγής των μετοχών των συγχωνευθεισών εταιρειών ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε. (πρώην ΑΤΕ ΓΝΩΜΩΝ) και ΓΕΚΑΤ ΑΤΕ. Η εκποίηση των κλασματικών υπολοίπων θα πραγματοποιηθεί κατά την συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την 15-9-03, μέσω της εταιρείας "Ν.Δ. ΔΕΒΛΕΤΟΓΛΟΥ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.". Η καταβολή του προϊόντος της εκποίησης (κλασματικά δικαιώματα), καθώς και του μερίσματος για την οικονομική χρήση 2002 (μέρισμα κλασματικού δικαιώματος), προς τους δικαιούχους κλασματικού υπολοίπου κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 30-6-2003, θα αρχίσει από την Δευτέρα 22-9-2003 και μέχρι την 30η-8-04, θα πραγματοποιείται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα Γραφεία της Εταιρείας "Ν.Δ. ΔΕΒΛΕΤΟΓΛΟΥ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ." Πανεπιστημίου 39, 105 64 Αθήνα (Υπεύθυνοι κ.κ. Γεώργιος Αλτής και Ανδρέας Πρωτόπαπας, τηλ. 210-32.74.100). Η καταβολή μπορεί να γίνει είτε μέσω των νομίμως εξουσιοδοτημένων χειριστών των δικαιούχων μετόχων στο Σ.Α.Τ. (Χρηματιστηριακές Εταιρείες και Τράπεζες) είτε απευθείας στους δικαιούχους. Μετά την 30η-8-04 η καταβολή θα πραγματοποιείται στα Γραφεία της Εταιρείας στη διεύθυνση: Αμαλιάδος 15 & Καλαβρύτων, Ν. Κηφισιά Αττικής. Για την είσπραξη του προϊόντος εκποίησης και των κλασματικών μερισμάτων είναι απαραίτητο οι κ.κ. Μέτοχοι να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Η καταβολή του προϊόντος εκποίησης και των κλασματικών μερισμάτων σε τρίτο πρόσωπο θα γίνεται εφόσον προσκομίζεται εξουσιοδότηση του δικαιούχου που θα αναφέρει τα στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτούμενου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής της από οποιαδήποτε διοικητική αρχή. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας: Υπεύθυνη κα Ι. Παπαβασιλείου, τηλ. 210-62.95.500 ή στην "Ν.Δ. ΔΕΒΛΕΤΟΓΛΟΥ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.".

ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.

10. 09. 2003

Δελτίο Τύπου

Η εταιρία ΕΜΠΕΔΟΣ ΑΕ με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Την εκτέλεση ενός νέου ιδιωτικού κτιριακού έργου ανέλαβε στην Αθήνα η ΕΜΠΕΔΟΣ ΑΕ με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης την 05-09-03. Το συμβατικό ποσό ανέρχεται στα Euro 11,35 εκατομμύρια. Πρόκειται για κτίριο υπερπολυτελούς κατασκευής, αποτελούμενο από ισόγειο και δύο ορόφους όπου θα κατασκευαστούν χώροι γραφείων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων, συνολικής επιφανείας 9.200 τ.μ. Στις εργασίες περιλαμβάνονται επίσης η κατασκευή υπόγειων χώρων στάθμευσης και βοηθητικών χώρων 3.050 τ.μ., καθώς και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2004.›