Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2003 14:28

Στέλιος Κανάκης ΑΒΕΕ-Συμφωνία συνεργασίας με τη γαλλική Lenotre

Συμφωνία συνεργασίας με τη γαλλική εταιρεία Lenotre, η οποία διευθύνει μία από τις κορυφαίες, παγκοσμίως, επαγγελματικές σχολές ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής, υπέγραψε η Στέλιος Κανάκης ΑΒΕΕ

Η συμφωνία περιλαμβάνει την παροχή από την εταιρεία Lenotre τεχνικής υποστήριξης για τη διοργάνωση σεμιναρίων ζαχαροπλαστικής και γαστρονομίας, τα οποία θα απευθύνονται στους επαγγελματίες του κλάδου. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται στο καινούργιο, πλήρως εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο της Στέλιος Κανάκης, που έχει δημιουργηθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η Στέλιος Κανάκης, ήδη αντιπρόσωπος και διανομέας προϊόντων των μεγαλύτερων και πιο γνωστών ευρωπαίων παραγωγών, με τη συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να αποκτήσουν περισσότερη τεχνογνωσία και εξειδίκευση, ούτως ώστε να προσφέρουν νέα προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Στέλιος Κανάκης με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε: «Η συνεργασία είναι η πρώτη που υπογράφει ελληνική εταιρεία σε σταθερή και ουσιαστική βάση με τον γαλλικό οίκο. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο μας και αναμένεται να προσδώσει αναγνωρισιμότητα και προοπτική ανάπτυξης των εργασιών μας».