Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2003 12:30

Μύλοι Λούλη Α.Ε.: Eγκαίνια βιομηχανικής μονάδας στο Βουκουρέστι

Με τη συμμετοχή 600 και πλέον προσκεκλημένων από τη Ρουμανία και την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, η επίσημη τελετή εγκαινίων της νέας βιομηχανικής μονάδας του Ομίλου Λούλη στην περιοχή Cernica του Βουκουρεστίου Ρουμανίας.

Τη μονάδα -η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική επένδυση με ιδιωτικά κεφάλαια στη Ρουμανία, εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Alpha Bank Ιωάννης Κωστόπουλος μαζί με τον κ. Emil Constantinescu οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Κωνσταντίνο Λούλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί και τοπικοί παράγοντες της χώρας, μέλη της Ρουμανικής Κυβέρνησης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και χρηματοοικονομικού χώρου καθώς και 200 προσκεκλημένοι από την Ελλάδα που μετέβησαν στο Βουκουρέστι με ειδικά ναυλωμένο αεροσκάφος.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η βιομηχανική μονάδα του Ομίλου στην περιοχή Cernica Βουκουρεστίου είναι από τις μεγαλύτερες στον ευρωπαϊκό χώρο και σε όλα τα πρότυπα τμήματά της έχει εφαρμοστεί η τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας.