Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 13:19

Intrasoft: Ανάπτυξη λογισμικού για τη Volkswagen

Έργο υλοποίησης νέου λογισμικού, ύψους 0,5 εκατ. ευρώ για την α΄φάση, ανάλαβε η Intrasoft International για τον Όμιλο Volkswagen.

Έργο υλοποίησης νέου λογισμικού, ύψους 0,5 εκατ. ευρώ για την α΄ φάση, ανάλαβε η Intrasoft International για τον Όμιλο Volkswagen.

To έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 12 μηνών, με δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου συντήρησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το έργο αφορά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μίας βάσης δεδομένων, η οποία θα συγκρίνει τις διαστάσεις όλων των γεωμετρικών δεδομένων ανά κατηγορία για τους ανταγωνιστές του Ομίλου Volkswagen. Το έργο αυτό είναι μια συνεργασία με την εταιρεία PROSTEP, η οποία έχει συσταθεί από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, για να υλοποιεί εξειδικευμένες εφαρμογές για την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική βιομηχανία.

Όπως εκτιμά η διοίκηση της εταιρείας, το εν λόγω έργο τοποθετεί δυναμικά την Intrasoft στον γερμανικό χάρτη των εταιρειών υλοποίησης λογισμικού στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο οποίος θεωρείται νέα και δύσκολη αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αθανάσιος Κωτσής, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που εξασφαλίσαμε συμφωνία με τoν Όμιλο Volkswagen στη Γερμανία, έναν παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για την Intrasoft International, το έργο αυτό αποτελεί ένα ακόμα δείγμα επιτυχίας στην προσπάθειά μας να αναζητούμε διαρκώς νέες αγορές και μελλοντικές ευκαιρίες διεθνώς, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των μεταβαλλόμενων αναγκών των παγκόσμιων αυτών αγορών».