Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2003 15:24

Νέα καταστήματα Everest σε κλειστές αγορές

Nέο κατάστημα Everest πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα στους χώρους του κολεγίου Laverne στο Χαλάνδρι, ενώ το κατάστημα Everest στο Factory Outlet αναβαθμίστηκε με την παράλληλη λειτουργία Easyinternetcafe, μεταφέρθηκε στον δεύτερο όροφο και πρόκειται να εγκαινιαστεί στα τέλη Οκτωβρίου.

Τέλος, ακόμη τέσσερα Εasyinternetcafe αναμένεται να λειτουργήσουν μέχρι το τέλος του 2003 σε καταστήματα Εverest στην Ηλιούπολη, Πατήσια, Τζάνειο, και Ομόνοια.

Συνολικά, τα σημεία πώλησης του Ομίλου Εverest ανέρχονται σε 318,για όλα τα σήματα που εκπροσωπεί (Εverest, Εverestolympiccatering, La Pasteria, Papagallino, και 115 σημεία σε πλοία, βάσει της συνεργασίας με την Hellas Flying Dolphins).

Ο Ομιλος Εverest, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται να διατηρήσει το επίπεδο των τιμών στα καταστήματα της γρήγορης εστίασης μέχρι και το τέλος του πρώτου τετραμήνου του 2004. Επιπλέον, η διοίκηση των καταστημάτων Εverest προέβη από την 1η Σεπτεμβρίου του 2003 σε μείωση των τιμών κατά 4,2% στον καφέ (φραπέ, γαλλικός) και το τσάι.