Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2003 17:53

Ίδρυση θυγατρικής στην Ιρλανδία από τη Δυναμική Ζωή

Στην ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στην Ιρλανδία προχώρησε η εισηγμένη στη ΝΕΧΑ εταιρεία Δυναμική Ζωή ΑΕ, η οποία παρέχει υπηρεσίες λειτουργίας και ανάπτυξης ιδιωτικών γυμναστηρίων. Η νέα εταιρεία, η οποία σήμερα ξεκινάει τη λειτουργία της, έχει την επωνυμία The Being Best Global Alliance Ltd και τα γραφεία της είναι στο Δουβλίνο.

Η βασική δραστηριότητα της νέας εταιρίας είναι η διαχείριση του συστήματος δικαιόχρησης ''Being Best'' ανά τον κόσμο και η ανάπτυξη του δικτύου γυμναστηρίων της Δυναμική Ζωή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα υπογραφεί η σύμβαση ανάμεσα στην Δυναμική Ζωή – δικαιούχο του συστήματος ''Being Best'' - και τη νέα εταιρεία. Στη συνέχεια η νέα εταιρεία θα προχωρήσει στην άμεση υπογραφή συμβάσεων με εταιρείες που εδρεύουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο και Ισπανία), οι οποίες θα αναλάβουν την ανάπτυξη του δικτύου και την διαχείριση του συστήματος ''Being Best'' στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται.