Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2003 13:26

Νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου Alpha Bank Capital Guarantee

Ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου της σειράς Alpha Bank Capital Guarantee Μεγίστης Αποδόσεως διαθέτει η Alpha Bank.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, τα προϊόντα της σειράς αυτής απευθύνονται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους. Προσφέρουν την προοπτική υψηλής αποδόσεως, στην περίπτωση ικανοποιήσεως συγκεκριμένων συνθηκών στις διεθνείς αγορές χρήματος και κεφαλαίου διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το αρχικό κεφάλαιο του επενδυτή.

Το προϊόν ALPHA BANK "FTSE/ASE-20 Lock-In" συνδέεται με το δείκτη FTSE/ASE-20TM του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Το προϊόν, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών και προσφέρει δυνατότητα αποκομίσεως ετησιοποιημένης αποδόσεως 3,75%, εφόσον η τιμή του δείκτη σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του προϊόντος καταστεί μεγαλύτερη από το 115% της τιμής του δείκτη στην έναρξη.

Το προϊόν είναι εγγυημένου κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η ανωτέρω προϋπόθεση για την παροχή αποδόσεως επιστρέφει στον επενδυτή το κεφάλαιο επενδύσεως.

Οι πελάτες της Alpha Bank θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στην ανωτέρω έκδοση έως και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2003.