Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2003 16:46

Συνεργασία Alpha Copy/Νokia και Οtenet

Εμπορική συμφωνία συνεργασίας με την Otenet για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών Internet μέσα από τα Nokia Shops υπέγραψε η Alpha Copy, ο εξουσιοδοτημένος γενικός διανομέας κινητών τηλεφώνων Νokia στην Ελλάδα, Κύπρο και στα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Alpha Copy/Nokia, η σύναψη της συνεργασίας έγινε με σκοπό την ευρύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών όχι μόνο στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας αλλά και του διαδικτύου.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι δύο εταιρείες από κοινού θα προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πακέτα σύνδεσης και όλα τα προϊόντα της Otenet και να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση στην ελληνική αγορά ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

H Alpha Copy / Nokia με την Otenet θα εγκαθιδρύσουν μια συνεργασία που θα στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στον καταναλωτή παρέχοντας του αποκλειστικές υπηρεσίες.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Alpha Copy κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης: «Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται πλέον μέσα από τα 100 Nokia Shops πανελλαδικά όλο και διευρύνονται με στόχο την ικανοποίηση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών των Ελλήνων καταναλωτών. Τα Nokia Shops με το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι σε θέση να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τον καταναλωτή τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα προσφέρει».