Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2003 13:18

Plias: Συνεργασία με την Dia στην Ισπανία

Σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Dia για την παραγωγή προϊόντων σαπουνιού ιδιωτικής ετικέτας στην ισπανική αγορά προχωρά ο όμιλος Plias.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία περιλαμβάνει την παραγωγή σαπουνιών γλυκερίνης ειδικής σύνθεσης, που δημιουργήθηκαν από την Παπουτσάνης ειδικά για την Dia, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών, που ζητήθηκαν από την γνωστή αλυσίδα.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς με την παραγγελία μίας πρώτης παρτίδας ενός εκατομμυρίου τεμαχίων.

Η εταιρεία Plias, με στόχο την κάλυψη των αναγκών της ισπανικής αγοράς και την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού καταστημάτων που διαθέτει η Dia θα προβεί επίσης σε συνεργασία με ισπανική εταιρεία logistics.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία αυτή υλοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς ποιοτικών και λοιπών ελέγχων, που διενήργησαν οι αρμόδιοι της Dia στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Παπουτσάνης, προκειμένου να διασφαλίσουν τα απαιτούμενα από την αλυσίδα επίπεδα ποιότητας παραγωγής.

Η συνεργασία με την αλυσίδα Dia, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Plias, έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες επιτυχείς συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένα σήματα, πολυεθνικές εταιρίες και μεγάλες επώνυμες διεθνείς αλυσίδες super markets, για την παραγωγή προϊόντων σαπουνιού και καλλυντικών, τα οποία προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, η περαιτέρω ενίσχυση του εξαγωγικού χαρακτήρα των εταιρειών αποτελεί για τον Όμιλο Plias κεντρικό στοιχείο της στρατηγικής για το άμεσο μέλλον.