Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2003 19:32

Σχολή Δυτών Καλύμνου: Eως 3/12 οι αιτήσεις φοίτησης

Με απόφαση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργου Πασχαλίδη, εγκρίθηκε για το εκπαιδευτικό έτος 2003-2004 η λειτουργία της Σχολής Δυτών Καλύμνου.

Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων ορίζεται από 8-12-2003 μέχρι 18-2-2004.

Οι θέσεις μαθητών που θα εγγραφούν για φοίτηση, καθορίζονται ως εξής:

δύο κυβερνήτες, 10 επιτηρητές, και 18 δύτες.

Δεκτοί για φοίτηση στη Σχολή θα γίνονται υποψήφιοι, μέχρι να συμπληρωθεί ο παραπάνω αριθμός μαθητών κατά χρονολογική σειρά υποβολής των σχετικών αιτήσεών τους.

Οι αιτήσεις εγγραφής των ενδιαφερομένων για την απόκτηση πτυχίου δύτη, πρέπει να σταλούν στο Λιμεναρχείο Καλύμνου μέσω οποιασδήποτε Λιμενικής Αρχής, μαζί με Πιστοποιητικό γέννησης (οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών και μικρότερη των 35 ετών), πιστοποιητικό της αρμόδιας Στρατολογικής Αρχής, πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου και ναυτικό φυλλάδιο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις σε Κρατικό Νοσοκομείο και στη συνέχεια να υποβληθούν σε τέστ αντοχής οξυγόνου στο θάλαμο αποσυμπίεσης του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου.

Οι σχετικές αιτήσεις με τα παραπάνω δικαιολογητικά, πρέπει να υποβληθούν σε οποιαδήποτε Λιμενική Αρχή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 3/12/2003.