Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2003 13:53

Το Χ.Α. διευρύνει το πληροφοριακό του πακέτο

Το Χ.Α. στο πλαίσιο της ανάπτυξης νέων δυνατοτήτων πληροφόρησης προσφέρει μια νέα υπηρεσία άμεσης παρακολούθησης γεγονότων σε συνεχή ροή. Όλες οι χρηματιστηριακές ειδήσεις, οι εξελίξεις στην κεφαλαιαγορά και τα τελευταία νέα των εισηγμένων εταιριών, παρουσιάζονται μέσω της νέας εφαρμογής ‘ Ροή Εξελίξεων’.

Συγκεκριμένα, μέσω του επίσημου διαδικτυακού τόπου του Χ.Α (www.ase.gr), προσφέρεται η δυνατότητα στο χρήστη να λαμβάνει συνεχή ροή πληροφοριών και διαρκή ενημέρωση για την πορεία των δεικτών Χ.Α καθώς και να ενημερώνεται για το ημερολόγιο γεγονότων. Η νέα υπηρεσία που υποστηρίζεται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του www.ase.gr παρέχεται με αυτόματη ανανέωση ανά λεπτό και δεν απαιτεί την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού από το χρήστη.

Με τον τρόπο αυτό η παροχή της πληροφορίας προς τον επενδυτή γίνεται σε συνεχή και συνεπώς περισσότερο εξορθολογισμένη βάση, διότι παρέχονται οι δυνατότητες αφενός της διαρκούς παροχής πληροφόρησης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αφετέρου της αναζήτησης πληροφοριών για πληθώρα χρηματιστηριακών θεμάτων (νομοθεσία, δελτία τύπου Δ.Σ. του Χ.Α, ανακοινώσεις Προέδρου, εκπαίδευση, συνδρομητικές υπηρεσίες, στατιστικά στοιχεία για μετοχές, δείκτες, ομόλογα, συνάλλαγμα, αγορές, προφίλ εισηγμένων εταιριών - μελών Χ.Α., κ.ά.)