Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2003 13:13

ΟΤΕ: Οφέλη για τους καταναλωτές από τα νέα τιμολόγια (2)

Τη νέα του τιμολογιακή πολιτική «με κύριο στόχο τη μείωση του λογαριασμού και την κάλυψη των εξειδικευμένων τηλεπικοινωνιακών αναγκών των πελατών του» έχει καταθέσει προς έγκριση στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) ο ΟΤΕ, όπως επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως υπογραμμίζει, «προξενούν ειλικρινή απορία δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ περιλαμβάνουν «κρυφές» αυξήσεις, που αγγίζουν το 20%, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για «πάγωμα» των τιμολογίων των ΔΕΚΟ το επόμενο εξάμηνο, προκειμένου να συγκρατηθεί ο πληθωρισμός.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι επιχειρούμενες αυξήσεις αποτελούν ένα ακόμη κρίκο στην «κόντρα» που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Βερελή και του προέδρου του ΟΤΕ Λευτέρη Αντωνακόπουλου, η οποία κορυφώθηκε στις αρχές της εβδομάδας με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου περί ανάγκης περικοπών στο προσωπικό της εταιρείας.