Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2003 10:04

Χ.Α. - Εταιρικές πράξεις

IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS Α.Ε.

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 12.460.950 (ΚΑ) μετοχές της εταιρείας IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS Α.Ε. οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας ΣΥΝΑΨΙΣ Α.Ε. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία το νέο σύνολο των μετοχών της εταιρείας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 12.460.950 (ΚΑ) μετοχές.

ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Οι μετοχές της εταιρείας ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίζεται η 8.12.2003.

ΛΑΝ-ΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε.Τ.

Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας ΛΑΝ-ΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε.Τ., για λόγους ίσης μεταχείρισης των μετόχων, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της, επίσης, εισηγμένης εταιρείας ΛΑΝΤΕΚ Α.Ε..

ΛΑΝΤΕΚ Α.Ε.

Παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας ΛΑΝΤΕΚ Α.Ε. στο Χ.Α., λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρεία ΛΑΝ-ΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε.Τ..

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 91.576 νέες (ΚΟ) μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή χρεογράφων σε μετοχές. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της Τράπεζας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 437.625.707 (ΚΟ) μετοχές.