Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2003 15:17

Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί για την καμπάνια τουριστικής προβολής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης η τελετή παράδοσης και παραλαβής των αρμοδιοτήτων της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού, με τον Κωνσταντίνο Μποτόπουλο να αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά του στη θέση του απερχόμενου Δημήτρη Γεωργαράκη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος τόνισε ότι βασικές προτεραιότητες στην πολιτική του υπουργείου από εδώ και πέρα θα είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος και η άμεση έναρξη της λειτουργίας της θυγατρικής εταιρείας του ΕΟΤ, η οποία θα κληθεί να φέρει σε πέρας την τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Όσον αφορά την προβολή του τουριστικού προϊόντος, ολοκληρώθηκαν, όπως είπε ο υπουργός, οι σχετικές διαδικασίες των διαγωνισμών, καθώς για το δημιουργικό σκέλος έχουν επιλεγεί οι εταιρείες οι οποίες θα υλοποιήσουν την τουριστική προβολή από φέτος το Δεκέμβριο. Παράλληλα έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και βρίσκεται στο στάδιο της τελικής επικύρωσής του για την καμπάνια τουριστικής προβολής καθώς έχει ολοκληρωθεί η επιλογή των εταιρειών που θα την αναλάβουν. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η καμπάνια πανευρωπαϊκά.

Πηγή ΑΠΕ