Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2003 17:56

Στη Notos Com η αντιπροσώπευση της French Connection UK

Tην επίτευξη συμφωνίας με το βρετανικό οίκο μόδας French Connection UK, γνωστού για τα επώνυμα προϊόντα FCUK, ανακοίνωσε η Notos Com Συμμετοχές Α.Ε.

Η συμφωνία αφορά αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή στην Ελλάδα τόσο των ειδών ένδυσης, όσο και των καλλυντικών που διατίθενται στην αγορά με την ίδια επωνυμία. Τα είδη θα διανέμονται στο δίκτυο χονδρικής, ενώ τα είδη ένδυσης θα διατίθενται και μέσω καταστημάτων λιανικής (monobrand, multibrand, corners, shop-in-a-shop). Ήδη το πρώτο κατάστημα FCUK ανοίγει στη Γλυφάδα.

Συγχρόνως, η Notos Com παύει να αντιπροσωπεύει τα είδη προσωπικής φροντίδας Wilkinson Sword, αφού η κατασκευάστρια εταιρεία εξαγοράστηκε διεθνώς από την Energizer, η οποία ήδη έχει παρουσία στην Ελλάδα με θυγατρική της εταιρεία. Κατόπιν αυτού, τα προϊόντα θα διανέμονται από την ίδια. Η διακοπή της συνεργασίας αυτής, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Notos Com, έγινε σε φιλικό πλαίσιο πού εγγυάται την ομαλή μετάβαση της διανομής στην ελληνική θυγατρική της Energizer.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης, η συνεισφορά της νέας αντιπροσωπείας FCUK στις συνολικές πωλήσεις της Notos Com θα ξεπεράσει τη μείωση από την απώλεια της Wilkinson Sword.