Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2003 16:03

Εurodrip: Ανάκληση απόφασης για αύξηση μ/κ

Την ανάκληση της απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εurodrip, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, αποφάσισε η σημερινή γενική συνέλευση της εταιρείας λόγω μη ολοκληρώσεως της διαδικασίας.

Η απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είχε ληφθεί από τη γενική συνέλευση της εταιρείας την 1η Οκτωβρίου.

Η σημερινή συνέλευση αποφάσισε να συγκληθεί νέα γενική συνέλευση μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την οριστικοποίηση των συμφωνιών με τους νέους στρατηγικούς επενδυτές.

Αποφάσισε επίσης την τροποποίηση του άρθρου 6 του καταστατικού μειώνοντας την προθεσμία ασκήσεως του δικαιώματος στο ελάχιστο νόμιμο των 15 ημερών.

Αποφάσισε τέλος να καλυφθεί η ιδία συμμετοχή της εταιρείας για τη νέα επένδυση με φορολογηθέν αποθεματικό ύψους 400.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ενημέρωσε επίσης τους μετόχους ότι οι στόχοι της εταιρείας για το 2003 επιτεύχθηκαν, όπως είχαν προκαθοριστεί.

Σε ό,τι αφορά το 2004, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η εταιρεία θα επιτύχει και θα ξεπεράσει τους στόχους για τη νέα χρονιά δεδομένης της ανάκαμψης του γεωργικού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.