Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2002 19:56

ΧΑΑ - Αποφάσεις

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση :

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 4.692.120 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρείας ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ στην Παράλληλη Αγορά.

– Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 2.531.600 δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ που προκύπτουν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών.

– Την μετατροπή των ανωνύμων μετοχών της LPC EΛΛΑΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΑΒΕ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές.

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενημερώθηκε:

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ από 0,7337 ευρώ σε 0,80 ευρώ

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας LPC EΛΛΑΣ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΒΕ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ 0,4696 ευρώ σε 0,47 ευρώ, καθώς επίσης και αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε CYCLON ΕΛΛΑΣ ΑΒΕ Επεξεργασίας Λιπαντικών & Πετρελαιοειδών, με διακριτικό τίτλο CYCLON ΕΛΛΑΣ.

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. από 0,5869 ευρώ σε 0,60 ευρώ.

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας ΒΙΣ Α.Ε. από 2,876 ευρώ σε 2,88 ευρώ ανά μετοχή.

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της εταιρείας ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. από 1,0125 σε 1,02 ευρώ

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας K.ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε. από 0,2935 ευρώ σε 0,30 ευρώ.

Τέλος τέθηκε υπόψη του δ.σ. του ΧΑΑ:

Το πληροφοριακό σημείωμα της εταιρείας L.P.C. ΕΛΛΑΣ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ για την απόσχιση του βιομηχανικού και εμπορικού κλάδου των πλαστικών της εταιρείας και την εισφορά του στην εταιρεία ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ.